Premiumcard


Dennenmarken Premiumcard

Profiteer nu van vele kortingen met jouw Dennenmarken Premiumcard!

- gratis kinderopvang
- 50% korting op gebruik van de tennisbanen
- 50% korting op gebruik van de squashbanen
- 50% korting op adm. kosten Blub club zwemlessen
- 25% korting op de zonnestudio, Ergoline banken
- 25% korting op de entree van de exclusieve sauna
- 10% korting op schoonheidsbehandelingen
- 10% korting op massages
- korting diverse externe bedrijven
 

Premiumcard (3mnd)  € 4,95 p.m.

Administratiekosten €15,-
 

Korting externe bedrijven 

FysioStofberg Roermond, gratis fysiotherapeutische screening + intake aan ter waarde van € 62,-
FysioStofberg Roermond, gelegen in wellness center Dennenmarken, biedt u een gratis fysiotherapeutische screening + intake aan ter waarde van € 62,-. Tijdens dit eerste consult wordt na een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek een diagnose gesteld. Afhankelijk van de diagnose wordt samen met u besloten welke behandeling of training voor u van toepassing is en wordt er een behandelplan opgesteld.

Pulzzz Roermond, Bij besteding van minimaal € 75,- 10% korting op de 1e en 2e behandeling +voucher voor een gratis oksel behandeling.
Op zoek naar een IPL behandeling in Roermond? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken volgens onze ‘één euro per flits’ principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

Bij besteding van minimaal € 75,- ontvang je met de premiumcard 10% korting op de 1e en 2e behandeling. Daarnaast krijg je een voucher voor een gratis oksel behandeling.
Meer informatie: www.pulzzzroermond.nl