Veel gestelde vragen


Op deze pagina vind u antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over Dennenmarken Fitness & Health

Algemeen

Wat zijn de tarieven bij Dennenmarken?
Dennenmarken biedt abonnementen vanaf €14,95 euro per maand. Tijdens een persoonlijk intakegesprek kunnen we samen kijken of Dennenmarken een abonnement heeft dat bij u past.
Om een afspraak te maken kunt u bellen naar; 0475 – 32 45 46, of mailen naar; info@dennenmarken.nl.

Wat zijn de openingstijden?
Van maandag t/m vrijdag is Dennenmarken Fitness & Health geopend van 7:00 - 22:00 uur, op zaterdag en zondag is Dennenmarken geopend van 9:00 - 16:00 uur. 

Ik heb nog nooit gesport in een fitnessclub, is dat een probleem?
Nee, dat is geen enkel probleem. Ieder nieuw lid start met een begeleidingssessie. Tijdens de begeleiding krijgt u uitleg over het gebruik van de apparatuur, een fittest en een op maat gemaakt sportschema. Het sportschema kan, desgewenst, iedere 4 tot 6 weken worden aangepast met een daarbij behorende evaluatie. 

Kan ik een proefles volgen?
Dat is zeker mogelijk! Hiervoor kunt u een dagpas aanvragen. Met deze dagpas heeft u één hele dag toegang tot al onze faciliteiten. Daarnaast zorgen we ervoor dat u op deze dag opgevangen wordt door één van onze medewerkers, en een rondleiding en informatie over de mogelijkheden ontvangt. 
U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken; + 31(0) 475 – 32 45 46 of per email; info@dennenmarken.nl.

Ik ben mijn clubcard verloren, wat nu?
Wanneer u uw clubcard verliest of deze zodanig beschadigd dat de card niet meer gebruikt kan worden, dan dient u een nieuwe clubcard te kopen bij de receptie voor € 15,-. 

Hoe kan ik lid worden bij Dennenmarken?
Wij bieden verschillende soorten abonnementen, daarom nodigen wij u graag uit om tijdens een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden te bespreken. De faciliteiten lichten we nader toe middels een rondleiding.
U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken; + 31(0) 475 – 32 45 46 of per email; info@dennenmarken.nl.
 

Lidmaatschappen

Kan ik een lidmaatschap afsluiten voor een periode korter dan een jaar?
Het is mogelijk om voor één of drie maanden een lidmaatschap af te sluiten. Wel moet u er rekening mee houden dat er tenminste één jaar nodig is om effectieve resultaten te behalen.

Kan ik mijn lidmaatschap downgraden?
Downgraden is mogelijk na afloop van de eerste contractsperiode. Het nieuwe abonnement start per de 1ste van de maand en de aanvraag voor het downgraden dient minimaal 1 kalendermaand van tevoren aangegeven te worden. 
 

Groepslessen

Kan ik bij Dennenmarken ook groepslessen volgen?
Dennenmarken Fitness & Health biedt een zeer uitgebreid pakket aan zowel Les Mills lessen als Freestyle lessen. Ook worden er in de fitness ruimte small group trainingen gegeven zoals buikspierkwartiertjes en circuittrainingen. 

Is het verplicht om te reserveren voor groepslessen?
Nee, binnen uw abonnement kunt u gewoon aan alle lessen deelnemen zonder u van tevoren aan te melden. Zo kunt u gemakkelijk 5 minuten voor de start van een les nog beslissen om mee te doen!

Kan ik ook een groepsles uitproberen?
Het is mogelijk om  een dagpas aan te vragen.Met deze dagpas heeft u ook toegang tot alle groepslessen.


Faciliteiten

Kan ik bij Dennenmarken douchen na het sporten?
Dennenmarken Fitness & Health heeft ruime kleedruimtes, voorzien van douches, lockers en föhns. Onze lockers werken met een euromuntje. Deze ontvangt u natuurlijk terug wanneer u de locker weer opent.

Kan ik iets drinken bij Dennenmarken?
In onze clublounge kunt u te allen tijde genieten van een lekker hapje en drankje.

Van welke faciliteiten kan ik binnen het abonnement gebruik maken?
Binnen uw abonnement kunt u gebruik maken van de fitness, groepslessen en spinninglessen, tennis, squash, sauna’s, zwembad.

Kan ik bij Dennenmarken ook gebruik maken van zonnebanken?
Ook zonder een abonnement kunt u gebruik maken van onze zonnebanken. U kunt zowel uw bezoeken los betalen als een 100 minuten kaart kopen. Leden ontvangen 25% korting op een bezoek aan onze zonnebanken. 
 

Opzeggen

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Het lidmaatschap opzeggen kan op twee manieren. U kunt een brief sturen per aangetekende post, voorzien van handtekening, naar;

Dennenmarken
T.a.v. Afd. Administratie
Elmpterweg 46
6042 KL Roermond

Ook kunt u opzeggen door een mail te sturen naar: administratie@dennenmarken.nl

Van een opzegging ontvangt u altijd een bevestiging (schriftelijk of per mail)!

Wordt het lidmaatschap stilzwijgend met een jaar verlengd?
Nee, na het verlopen van de abonnementsperiode wordt het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Is het mogelijk om een twee jaar lidmaatschap eerder op te zeggen?
Het twee jaar abonnement wordt na 1 jaar al maandelijks opzegbaar. Mocht u het twee jaar lidmaatschap al na 1 jaar willen beeïndigen, dan heeft u onterecht een jaar lang korting ontvangen. Deze korting dient u dan terug te betalen alvorens het abonnement opgezegd kan worden.

Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u altijd een email sturen naar; info@dennenmarken.nl