Bedrijfstennis


In 1982 is Corné Beckers met de organisatie van de bedrijfstennis wintercompetitie van start gegaan bij Dennenmarken Fitness & Health te Roermond onder zijn bedrijfsnaam Freetime Tennis. De competitie wordt momenteel gespeeld in héél Nederland met ruim 1250  aangesloten teams, verdeeld over 45 vooraanstaande tenniscentra. Bedrijven uit vrijwel alle bedrijfsbranches zijn dan van de partij.

Afsluitend is er jaarlijks een grote landelijke afsluiting tussen alle aangesloten tenniscentra.

Bij Dennenmarken Fitness & Health wordt de bedrijfstennis wintercompetitie jaarlijks gespeeld van oktober tot en met maart. Aan de competitie kunnen bedrijfsteams (spelen hoofdzakelijk met eigen personeel) en sponsor- en vriendenteams deelnemen (deze teams hebben ook spelers in hun team die niet bij het betreffende bedrijf waarvoor ze spelen werkzaam zijn).

In de competitie is plaats voor gemengde teams en voor heren- en damesteams. De teams spelen gemiddeld één keer per drie weken een ontmoeting op zaterdag en/of op zondag. De teams kunnen vooraf zelf hun voorkeursspeeldag aangeven.

Een team moet bestaan uit minimaal vier spelers. Er kunnen zowel beginnende tennisteams inschrijven (niveau 7/8/9/ KNLTB) als de teams met speelsterkten KNLTB 3/4/5/6

Voor meer informatie omtrent de bedrijfstennis wintercompetitie en de overige bedrijfstennis evenementen kunt u contact opnemen met Freetime Tennis; mail info@freetime-tennis.nl