Hannah Bindweefselbehandeling gelaat 55 minuten


Deze beroemdste gezichtsmassage van Nederland is niet voor niets geliefd bij veel bn’ers, waaronder Wendy van Dijk en Carice van Houten: de Bindweefselmassage. Deze massage voor het gezicht is ontwikkeld door Hannah Hakze en is oorspronkelijk bedoeld om littekens te verminderen, maar doet ook wonderen voor de huid van je gezicht.

Wat doet een bindweefselmassage?

De bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van je gezicht op een natuurlijke methode te liften. Het uitgangspunt van deze massage is om het bindweefsel los te maken. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Maar door deze verklevingen krijg je ook sneller rimpels. Een bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar hoort ook zeker geen enorme pijn te doen. Toch kan het zijn dat op de plekken waar je verklevingen hebt, deze massage echt wel gevoelig is.

De bindweefselmassage heeft een liftend effect, maar zorgt niet ineens dat na een behandeling al je rimpels en fijne lijntjes verdwijnen. Alleen zie je er na een behandeling wel minimaal 5 jaar jonger uit, omdat het de doorbloeding stimuleert, zodat je huid er weer gezond en vol uitziet. Al door één behandeling, wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd.
 
Prijs:
Losse behandeling
55 minuten: € 55,95