Zonnestudio


Wie wil er nu niet na de vakantie de zomerkleur behouden, lekker gebruind de winter in, of gewoon het hele jaar door een lekker kleurtje om het Wellness gevoel vast te houden. Onze receptionistes zullen u informeren en begeleiden bij het selecteren van een juiste en verantwoorde manier van zonnen en de daarbij behorende bruiningsproducten.

De Ergoline zonnebanken zijn uitgerust met muziek, hebben een prima comfort en voldoen aan de hoogste eisen.Het model biedt verschillende opties: Balanced Tan voor gelijkmatig zonnen en Aqua Fresh & Aroma voor verfrissend zonnen en neutralisering van de UV-geur. Tot slot kunt u ook kiezen voor de optie Climatronic IQ voor temperatuur geheel naar wens.

Ook de Sunvision 800 verzekert u van een perfect staaltje bruinen. Het is een ultieme combinatie van alle belangrijke features: weergaloos comfort, optimaal bruinen door krachtige bruiningslampen, een breed en gekoeld ligvlak, comfortabele instap, overzichtelijk cockpit display, ongestoord muziekgenot en een doordacht design. In één woord: compleet.